Община Брацигово logo
Община Брацигово

 

Инициатива “Да изчистим България заедно – 2019”

 

10-09-2019

Най-мащабната доброволческа акция в България - "Да изчистим България заедно", продължава и през 2019 година, община Брацигово призовава малки и големи да станат част от най-масовото почистване у нас, което ще се осъществи на 14 септември в цялата страна.

    Във връзка с провеждане на кампания „Да изчистим България заедно", определеният ден за национално почистване е 14 септември 2019 година. Община Брацигово също ще се включи в кампанията. 

        Приканваме всеки, който е мотивиран да участва, да се включи в почистването на 14 септември 2019г. Нека да излезнем  и почистим районите където живеем, на които сме стопани и където децата ни растат.       

Необходимите консумативи (ръкавици и чували) са осигурени и ще се раздават в стая № 18  на Общинска администрация от 11 - ти до 14- ти септември 2019г.

        Чувалите със събраните отпадъци е необходимо да се слагат до контейнерите или кофите за битови отпадъци, след което ще се извърши транспортирането им с техника от Община Брацигово.

        За добра координация е необходимо гражданите да подават заявки до Общинска администрация  Брацигово за извозването на чувалите със събрани от тях  битови отпадъци на тел: 03552 / 20-65

Призовават се  гражданите на Община Брацигово да вземат активно участие в инициативата!

Назад »

    Адрес на Община Брацигово: ПК 4579, гр. Брацигово, ул. "Атанас Кабов" №6а, област Пазарджик